Wij kunnen onder andere (uit voorraad) leveren:
Onderaan deze pagina onze balieprijslijst: voor grotere hoeveelheden, actuele prijzen van koudemiddelen (dagprijzen) en aanmelden als klant kunt u altijd even bellen met 033-2982513!

  • Koudemiddelen
  • Zuurstof
  • Stikstof
  • Argon
  • Acetyleen
  • Koolzuur
  • Stikstof

Gebruikt u een grotere hoeveelheid industriële gassen?

Neem dan telefonisch contact met ons op: 033-2982513 of info@bungas.nl, dan kunnen we voor u een aantrekkelijke korting aanbieden!

Westfalen Gassen Nederland BV

Over ons

Diepvriespizza, airco’s, de vulling van uw autobanden.. Drie dingen die u misschien niet snel associeert met een bedrijf als Westfalen Gassen. Toch zijn deze en vele andere producten onze expertise terug te vinden. Met een aanbod van honderden industriële gassen, gasmengsels, koudemiddelen en levensmiddelengassen draagt Westfalen Gassen Nederland  dagelijks bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten in de wereld om ons heen.

Dé partner voor industriële gassen.

Als Westfalen zijn we daarom niet zomaar een leverancier van industriële gassen en koudemiddelen.  We zijn de partner in uw industrie en onderdeel van uw productieproces. Verantwoordelijkheid nemen we samen. Dat is voor ons geen kwestie van marketing, maar een houding. We zijn pas tevreden als onze producten bijdragen aan uw succes. Want aan het eind van ieder productieproces willen we een tevreden klant. En tevreden klanten, dat zijn de mensen die vertrouwen op uw en op onze producten.

Eigenzinnig, kieskeurig en volhardend.

We handelen en werken altijd met die tevreden klant in ons achterhoofd. Eigenzinnig, ja. Maar alleen als het om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze en uw producten gaat. Met beide benen op de grond? Natuurlijk, anders kan geen enkel bedrijf groeien. Kieskeurig? Absoluut, want in uw business willen en kunnen we ons zelfs de kleinste fout niet veroorloven. Daarom gaan we altijd samen met u op zoek naar de beste en meest innovatieve oplossing.

Familiebedrijf met internationale kennis en ervaring.

Achter onze oplossingen schuilt meer dan 90 jaar ervaring met industriële gassen. In 1923 begon Westfalen in Duitsland als een familiebedrijf en groeide snel uit tot een succesvolle regionale speler. Westfalen is nog steeds een familiebedrijf, maar telt inmiddels meer dan 1400 medewerkers die actief zijn in 23 Europese landen. Westfalen Gassen Nederland BV is een dochteronderneming van het Duitse Westfalen, gevestigd in Deventer en al sinds 1989 actief op de Nederlandse markt.

Al onze kennis en service bij u om de hoek.

Waar vindt u al die kennis en ervaring? Gewoon, bij u om de hoek in Bunschoten. Voor industriële toepassingen en toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie hebben we een eigen geavanceerd vulcentrum in het Gelderse Heteren. Hier kunnen we voor u cilinders afvullen in gescheiden vulhallen. Bent u op zoek naar maatwerk? Dan helpen onze ingenieurs, technici en analisten u graag bij het vinden van een individuele oplossing. We kunnen u ook helpen met de aanleg van gasinstallaties, het regelen van de bijbehorende apparatuur en het onderhoud van de systemen.